Preostale ponudbe

Preglejte naš pester nabor ponudb.


Vendar ne pozabite na naše neverjetna konjeniška doživetja. 

Apartmaji

Počitnice v osrčju pašnikov se prav lepo priležejo. Rezervirajte družinski apartma in si odpočijte od mestnega vrveža. Predvsem primerno za pare in družine. Možnost naročila samopostrežnega zajtrka z domačimi dobrotami. Dobrodošli tudi hišni ljubljenčki.

  • Nočitev za 1-2 osebi
  • Nočitev za 3 osebe
  • Nočitev za 4 in več oseb

Od 50,00 €

Gostilna na Gradu

Poleg redne a la carte ponudbe so na voljo od srede do petka tudi malice.

Obratovalni čas:

* sreda: od 11:00 do 17:00 ure
* četrtek: od 11:00 do 17:00 ure
* petek: od 11:00 do 19:00 ure
* sobota: od 12:00 do 19:00 ure
* nedelja: od 12:00 do 17:00 ure

Pa dober tek!

Gostilno je mogoče najeti v namen poslovnih dogodkov. Možnost najema sejne sobe oz. dodatnih prostorov. Kot dodano vrednost delavnicam in dogodkom pa lahko tudi jahate ali se družite s konji.

Najemi prostorov

Grad Prestranek ponuja vrsto zunanjih in notranjih površin za organizacijo konferenc, predavanj, tekem ali teambuildingov s pogostitvijo ali brez. S povpraševanjem nam pišite na info@gradprestranek.si.

Posestvo Grad Prestranek Farma Prestranek

Vodeni ogledi

Ekološka in senena reja je sonaravna in živalim prijazna reja. Obišči Farmo Prestranek in spoznaj, kako se s sodobnimi pristopi lotevamo odgovornega in sonaravnega kmetijstva.

Poleg Farme Prestranek pa lahko doživite tudi ogled konjušnice in se sprehodite skozi kulturno dediščino, nekoč pompoznega Gradu Prestranek.

V neposredni bližini pa lahko odkrivate lepote Petelinjskih jezer in se podate na raziskovanje Dino parka, kjer se boste pobližje spoznali z volkom, medvedom in risom.


Za malo drugačno raziskovanje pa se lahko podate na vodene ture s kolesom.


https://www.bikeslovenia.si/sl/

Ceno prilagodimo glede na velikost skupine

Zakaj izbrati nas?

Posestvo Grad Prestranek ima več stoletno konjeniško in kmetijsko tradicijo, ki jo odraža vrhunska oprema, zunanji in notranji prostori. Širnost pašnikov in njiv v človeku vzbuja težko iskano spojoknost, živali pa nas učijo zaupanja in socialne rasti.

Hvaležni bomo, če nas obiščete in tako pripomorete k nadaljevanju skupne zgodbe o prestranški konjušnici in o sonaravnem kmetijstvu.

300-letna konjeniška tradicija

Usmerjenost k naravi

Preprosta rezervacija

Prijazno osebje