Termin tabora:

 od petka, 27.04.2018,  do srede, 02.05.2018

 Prihod na tabor  je v petek, ob 18:00 uri in zaključek v sredo, ob 15:00 uri.

Na tabor so vabljeni vsi otroci, ki želijo pridobiti teoretično znanje o konjih, pobliže spoznati delo z njimi in se naučiti jahati ali le obnoviti že pridobljeno znanje. Naši inštruktorji otroke naučijo jahati na islandskih ponijih, animatorji pa poskrbijo, da se otroci tekom celega dneva zabavajo. V dopoldanskem času imajo 2 šolski uri jahanja, prav tako tudi v popoldanskem času, skozi cel teden pa se pripravljajo na predstavo za starše, kjer pokažejo kaj vse so se naučili. V sklopu tabora otroke peljemo tudi na ogled ekološke kmetije v bližini Gradu Prestranek, izlet bomo popestrili s »crkljanjem teličkov«

Cena tabora : 250 € / udeleženca       

V ceni je vključeno:

  •  namestitev v apartmajih
  • prehrana (zajtrk, kosilo, večerja, malica, pijača)
  • pridobivanje znanja o konjih in delo z njimi ter tečaj jahanja
  • nezgodno zavarovanje
  • animacija in turistična pristojbina

Za prijave in dodatne informacije vas vabimo, da si ogledate našo spletno stran na www.gradprestranek.si,  na voljo smo vam tudi na telefonski številki (05) 754 05 95 ali 051 311 211 oziroma na elektronski pošti info@gradprestranek.si.

Popust 10 % na enega otroka za družine, ki prijavijo 2 ali več svojih otrok ter tistim, kateri so se že udeležili tabora.  Za udeležbo na taboru otroci potrebujejo: primerno, udobno obleko in obutev, čelado (v primeru, daje nimajo jo dobijo pri nas), stvari za osebno higieno, zdravstveno izkaznico, družabne igre, igrače po želji in obilo dobre volje.   Ob prijavi poravnate znesek prijavnice. Plačilo prijavnine zagotavlja in potrjuje sprejem rezervacije. Če udeleženec ne uredi plačila v predvidenem roku, se šteje, da je odpovedal. Organizator ima pravico obračunati odpovedne stroške v skladu z zakonom.