SPLOŠNI POGOJI UPORABE SPLETNE STRANI

Dobrodošli na spletnem mestu Gradprestranek.si. Spletno mesto je bilo postavljeno z namenom obveščanja uporabnikov o dejavnostih in storitvah.

Z uporabo tega spletnega mesta potrjujete, da ste prebrali pogoje uporabe, da se z njimi strinjate in jih v celoti sprejemate. Zato vam priporočamo, da vsebino v nadaljevanju skrbno preberete.

Podatki na tem spletnem mestu so informativne narave. Namenjeni so vsem uporabnikom in se nanašajo na produkte, storitve in druge informacije.

Na podlagi uredbe o varstvu osebnih podatkov GDPR podjetje Vitum d.o.o. zagotavlja, da spoštuje zasebnost in varuje osebne podatke uporabnikov spletne strani.

Na spletni strani www.gradprestranek.si so objavljena slikovna gradiva in vsebine, ki so last Vitum d.o.o. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali na kakršen koli način distribuirati pisnega dovoljenja podjetja Vitum d.o.o.

V primerih, da bo Vitum d.o.o. na svojih spletnih straneh zbiral nekatere osebne podatke obiskovalcev za potrebe obdelave morebitnih vprašanj ali za namene vpisa, katere bi uporabnik lahko posredoval sam, se Vitum d.o.o. zavezuje, da bo vse osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in jih bo hranil le za interno uporabo ter jih ne bo posredoval drugim fizičnim in pravnim osebam.

Da bi preprečil nepooblaščen dostop do teh podatkov in zagotovil njihovo ustrezno uporabo, bo Vitum d.o.o. uporabljal ustrezne tehnične in organizacijske postopke za njihovo zavarovanje.

Vitum d.o.o. pa se bo po najboljših močeh trudil zagotavljati točne in najnovejše podatke na svojih straneh. Kljub temu opozarja uporabnike spletne strani, da so besedila informativnega značaja, zato ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo točnost. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Vitum d.o.o. si pridržuje pravico do spreminjaja, dodajanja ali odstranitve informacij na tem spletnem mestu brez predhodnega opozorila in ne prevezema odgovornosti za kakršne koli posledice takih sprememb.

Za boljšo uporabniško izkušnjo in kot možnost pridobivanja več informacij spletno mesto www.gradprestranek.si omogoča nekatere hiperpovezave (linke) na druga spletna mesta. Upravljalci spletnega mesta nimamo nobene možnosti nadzora nad vsebinami, do katerih vodijo te povezave, kar pomeni, da ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za te vsebine.

Ob obisku naših spletnih strani lahko vaš internetni brskalnik proizvaja nepričakovane oglase. Te oglase najverjetneje proizvajajo druge internetne strani ali druga programska oprema, ki je nameščena na vašem računalniku. Vitum d.o.o. ne odobrava in ne priporoča produktov ali storitev, ki se prikazujejo preko nepričakovanih oglasov na vašem računalniku, med obiskovanjem naših spletnih strani.

Pravno obvestilo lahko Vitum d.o.o. kadarkoli spremeni, in je za uporabnike zavezujoče v vsakokrat spremenjeni obliki.

 

PRIJAVNICA NA JAHALNI TABOR

Ob prijavi otroka na jahalni tabor je potrebno vnesiti podatke, ki so nujni za evidenco prijavljenih oseb.

Obvezni podatki v prijavnici so:

  • Ime in priimek otroka
  • Naslov
  • Ime in priimek enega starša
  • Kontaktna številka
  • Termin tabora
  • Elektronski naslov
  • Datum rojstva

V kolikor želi uporabnik karkoli spremeniti oziroma preklicati prijavo, je potrebno to sporočiti na naslov: info@gradprestranek.si

Na elektronski naslov, ki ga je uporabnik navedel, bo v kratkem dobil potrditveno sporočilo o potrjeni prijavi na tabor ter podatke za nakazilo. V primeru, da uporabnik ne želi posredovati katerega koli obveznega podatka, potem ne bo mogel uspešno dokončati prijave.