Posestvo Grad Pretsranek jahanje

Konjeniški tabori

Trenutno ni razpisanega nobenega tabora.

Od 220,00 €

Vikend konjeniški tabori-NOVOST!

Letošnja novost so vikend tabori, ki jih organiziramo od sobote do nedelje. Pravi vikend direndaj za otroke, medtem ko starši lahko opravite obveznosti, ki vam med tednom ne uspejo.

Razpoložljivi termini so:

  • od 14.1.2023 do 15.1.2023

95,00 EUR

šola-jahanja

Ure jahanja

Jahanje je šport, ki združuje človeka in konja. Še več – je igra zaupanja. Pridruži se nam na uvodni uri jahanja. Rezerviraj termin in se preizkusi, kakšen jahač oziroma jahačica lahko postaneš.

 

  • Individualna ura jahanja 45 eur
  • 10 obiskov individualnega  jahanja 400 eur
  • 1 ura terenskega jahanja 45 eur

Od 45,00 EUR dalje

Gostilna na Gradu

Na posestvu se prileže okusno in zdravo kosilo. Poskusi domač kruhek iz krušne peči in se razvajajte s hišnimi specialitetami okusne prestranške black angus govedine.

Gostilna obratuje med vikendi in sicer:

sobota od 12:00 do 20:00 ure

nedelja od 12:00 do 18:00 ure

Pa dober tek!

 

Za najem gostilne za poslovne dogodke pišite s povpraševanjem na info@gradprestranek.si.

Najemi prostorov

Grad Prestranek ponuja vrsto zunanjih in notranjih površin za organizacijo konferenc, predavanj, tekem ali teambuildingov s pogostitvijo ali brez. S povpraševanjem nam pišite na info@gradprestranek.si.

Apartmaji

Počitnice v osrčju pašnikov se prav lepo priležejo. Rezervirajte družinski apartma in si odpočijte od mestnega vrveža. Predvsem primerno za pare in družine. Možnost naročila samopostrežnega zajtrka z domačimi dobrotami. Dobrodošli tudi hišni ljubljenčki.

  • Nočitev za 1-2 osebi
  • Nočitev za 3 osebe
  • Nočitev za 4 in več oseb

Od 50,00 €

Posestvo Grad Prestranek Farma Prestranek

Vodeni ogledi

Ekološka in senena reja je sonaravna in živalim prijazna reja. Obišči Farmo Prestranek in spoznaj, kako se s sodobnimi pristopi lotevamo odgovornega in sonaravnega kmetijstva.

Poleg Farme Prestranek pa lahko doživite tudi ogled konjušnice in se sprehodite skozi kulturno dediščino, nekoč pompoznega Gradu Prestranek.

V neposredni bližini pa lahko odkrivate lepote Petelinjskih jezer in se podate na raziskovanje Dino parka, kjer se boste pobližje spoznali z volkom, medvedom in risom.


Za malo drugačno raziskovanje pa se lahko podate na vodene ture s kolesom.


https://www.bikeslovenia.si/sl/

Ceno prilagodimo glede na velikost skupine

Zakaj izbrati nas?

Posestvo Grad Prestranek ima več stoletno konjeniško in kmetijsko tradicijo, ki jo odraža vrhunska oprema, zunanji in notranji prostori. Širnost pašnikov in njiv v človeku vzbuja težko iskano spojoknost, živali pa nas učijo zaupanja in socialne rasti.

Hvaležni bomo, če nas obiščete in tako pripomorete k nadaljevanju skupne zgodbe o prestranški konjušnici in o sonaravnem kmetijstvu.

300-letna konjeniška tradicija

Usmerjenost k naravi

Preprosta rezervacija

Prijazno osebje